BACK TO JOB SEARCH

Quality (QESH) Improvement Expert

Professional Operations Utrecht Full-time Netherlands

Vacatureomschrijving

De Quality Improvement Expert is verantwoordelijk voor het beheer, het onderhoud en de optimalisatie van een duurzaam kwaliteitssysteem binnen JDE Professional. Je adviseert het management aangaande kwaliteitsaspecten in de organisatie, vertaalt het global Quality beleid door naar de NL- organisatie, geeft kwaliteitsadvies aan bestaande klanten en adviseert de interne klant (bijvoorbeeld tijdens tenders). Daarnaast ontwikkel je beleid, volg je wet- en regelgeving en ben je verantwoordelijk voor het draaien van een uitdagende change agenda op het gebied van QESH. Ook ben je verantwoordelijk voor het organiseren en voorbereiden van de jaarlijkse (ISO) certificeringen in samenwerking met de Quality Support Expert.

  • Verantwoordelijk voor de doorvertaling van het global QESH beleid naar de lokale JDEP NL organisatie;
  • Verantwoordelijk voor het doorvertalen van de JDEP NL strategiekaart naar QESH beleid, diensten en producten;
  • Verantwoordelijk voor alle kwaliteitsaspecten met betrekking tot de JDE Professional processen en diensten en de daarbij behorende continuous improvement;
  • Concrete optimalisatie voorstellen en uitgewerkte projectplannen op strategisch niveau;
  • Jaarlijkse verlenging bestaande certificeringen (ISO, Sustainability, Products) en aanvraag nieuwe certificeringen;
  • Verantwoordelijk voor het oppakken van (acute) kwaliteitsvraagstukken en thema’s die leven binnen de organisatie.

Waar kom je te werken?
Jacobs Douwe Egberts (JDE) Professional levert koffie- en theeconcepten aan kantoren, overheidsinstellingen, horeca en hospitality, kortom alle instellingen buiten het supermarktkanaal. Vanuit onze ondernemerschap, kennis en rijke traditie zijn wij een strategische partner voor onze klanten en denken wij op creatieve en innovatieve wijze met hen mee over unieke koffie- en theeconcepten. Op deze manier leveren we bij verschillende klanten een bijdrage aan hun doelstellingen op gebied van duurzaam ondernemen en medewerkerstevredenheid.

Functie-eisen

Heb jij een ondernemende instelling en krijg jij energie van het behalen van successen? Dan pas jij goed bij JDE. Onze medewerkers inspireren al meer dan 265 jaar de internationale koffiewereld. Wij houden van mensen die niet bang zijn om uit te proberen en die dat doen tot het goed gaat. Wij hechten waarde aan een sterke overtuiging en moedigen je aan je mening te geven. En dat allemaal in een open en toegankelijke omgeving waar je kan groeien zoals jij dat wilt.


Voor de positie van Quality Improvement Expert zoeken we iemand met de volgende vaardigheden en ervaring:

  • Afgeronde WO-opleiding; minimaal 3 jaar ervaring in een gelijkwaardige QESH functie;
  • Kennis en ervaring met PDCA / DMAIC-methodologieën;
  • Pragmatische doorvertaling van wet- en regelgeving in de JDEP NL organisatie;
  • Overtuigend, daadkrachtig en inspirerend;
  • Onafhankelijk, analytisch, accuraat en systematisch in de benadering;
  • Begrip van certificeringsregelingen (ISO, VCA, FIRA, Skal  etc.);
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal;
  • Bijdrage leveren aan de JDEP NL visie: meest geliefde partner in de koffie –en theebranche om lang en intensief mee samen te werken.

Aanvullende informatie

Als je bij ons werkt, heb je impact in een dynamische en ambitieuze omgeving. We werken als team, vieren successen en steunen elkaar. Onze medewerkers werken met een diversiteit aan gelijkgestemde collega’s in een innovatieve omgeving. Iedereen is erop gericht om te doen wat juist is – overal ter wereld. Wat je hier doet, wordt opgemerkt. Bij JDE krijg je een goed salaris en een uitgebreid pakket aan arbeidsvoorwaarden passend bij deze rol, waaronder:

  • 25 vakantiedagen en 12 ADV dagen
  • Bonus regeling
  • Goede pensioenregeling;
  • Korting op de producten van JDE.

Enthousiast?

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Svenja Hogenkamp, bereikbaar op + 316 46275298. Ben je geïnteresseerd in deze vacature, dan kun je reageren ter attentie van Evy Heldens, Talent Acquisition Specialist.

Een online assessment en een Pre-Employment Screening maken onderdeel uit van de procedure.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature is niet gewenst.


Al ruim 265 jaar worden we geïnspireerd door de gedachte 'it's amazing what can happen over a cup of coffee'. In al die tijd is er natuurlijk veel veranderd. En verandering is goed: het maakt ons beter. We maken nieuwe ambities werkelijkheid en ontdekken andere landen en markten. Altijd met aandacht voor duurzaamheid, ruimte voor elk individu en vanuit ons hart. Tijdens deze zoektocht staat 1 ding centraal: wij willen voor iedereen het perfecte kopje koffie of thee. Vandaag de dag zijn onze koffie- en theeproducten verkrijgbaar in meer dan 100 landen met een portfolio van meer dan 50 merken. Denk aan karaktervolle merken zoals L’OR, Senseo, Douwe Egberts en Pickwick. JDE is onderdeel van JDE Peet's, het grootste 'pure-play' koffie- en theebedrijf in de wereld, met het hoofdkantoor in Nederland.

Hoe is het om voor JDE te werken? Elke dag leggen we de lat hoger, denken we slimmer en handelen we nog sneller. Wij maken impact die overal ter wereld voelbaar is. We houden van de dialoog en waarderen een goede discussie. We dagen elkaar uit en steunen elkaar. Onze snelle, gerichte en positieve energie houdt ons in beweging. Zo groeien we. Als organisatie, als team en als individu. Bij Jacobs Douwe Egberts zijn we 'Made to Stand Out'. We benutten elke kans om uit te blinken. Samen maken we het mogelijk dat iedereen een uniek koffie- of theemoment kan beleven. Verleg je grenzen en geef vorm aan je carrière bij JDE!